Українські артилеристи знищили сьогодні понад 200 терористів і дев’ять одиниць бронетехніки, – волонтер (відео)

11:29 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

Волонтер Роман Донік повідомив у п’ятницю: «У відповідь на обстріли випадково накрили 4 танки, 2 БТР, 2 Д-30, 1 БМП і більше 200 чоловік піхоти».


Відео: ТСН

Волонтер Роман Донік повідомив сьогодні, 7 листопада:

«Є вже така прикмета – «не знаєш куди стріляти, насипай в Путиловський ліс. Там пару сотень сепарів у будь-якомувипадку  ховаються».

Трохи менше тижня, перед двома установками стояло нелегке завдання – куди розрядитися. Не можна було йти з позицій.

Зовсім випадково сепари почали обстрілювати з «Градів» наші позиції. Дуелі –вже справа звична для нашої арти. Розрядилися одним словом. Накрили майже 200 чоловік піхоти.

Ось і сьогодні народна прикмета не підвела, а відверто порадувала. Насипали від душі у відповідь на обстріли. І випадково накрили 4 танки, 2 БТР, 2 Д-30, 1 БМП і більше 200 чоловік піхоти.

У чудеса й випадковості звичайно ніхто не вірить, тому розвідці й коректувальникам уклін до землі за створене чудо. Причому окремий уклін за те, що більша частина тих, хто потрапили під роздачу (як полюбляв говорити колишній харант), – родом з Росії.

Під Мар'їнкою сьогодні 28 бригада прийняла повноцінний бій. Так що братці, все йде своєю чергою. І війна теж. І кожен день, наближає нас до перемоги».

Роман Донік написав це в п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, аналітик групи «InformNapalm» Артем Василенко повідомив сьогодні, 7 листопада:

«За інформацією, яка отримана від місцевих жителів, вчора в бою під Мар'їнкою силами АТО при бойовому зіткненні підбитий 1 танк, 3 БМП, 4 БТР (підтверджена інформація). Окрім того, в результаті вдалого влучання артилерії в район цегельного заводу, на самому заводі знищено більше 200 чоловік піхоти. Окрім того, в районі Путиловського лісу знищено 4 танки, 3 БМП і більше 150 чоловік особового складу». 

Артем Василенко написав це в п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів