Ударна сила терористів на Донбасі – кадировці, кримська «Альфа» й «Беркут»

15:19 28 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це заявив у середу командир добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас» Семен Семенченко.

Сайт «7 Днів-Україна» інформує сьогодні, 28 траня, в повідомленні «Ударну силу бойовиків Донбасу складають чеченці, кримська «Альфа» та «Беркут», – Семенченко»:

«Командир добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас» Семен Семенченко на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук спростовує інформацію про відступ бойовиків.

«Спочатку деякі факти: відбувається періодична ротація груп терористів. Групи виводяться з міст і перекидаються на відпочинок у табори (колишні дитячі табори на території Луганської та Донецької областей), там же відбувається навчання ополчення гопників ДНР і збивання з них бойових груп.

Періодично групи відводять в РФ. Кордон не на замку.

Зі суміжній території завозиться зброя і найманці. В одному тільки Новоазовському районі в день просочується до 15 чоловік.

Зараз основну ударну силу сепаратистів становить колишня кримська «Альфа», «Беркут», чеченські бойовики. Ополчення ДНР поки в режимі переходу між «червоною гвардією» і «червоною армією», – написав С.Семенченко.

Він вважає, що неможна дати бойовикам час створити армію, а інакше «завтра це не закінчиться, вони візьмуть стільки, скільки ми віддамо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів