Учасники антитерористичної операції відбили напад терористів на аеродром Краматорська

12:38 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це повідодомив у четвер спікер РНБО – полковник Андрій Лисенко.

Агенція «ЛІГАБізнесІнформ» передає сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Напад на аеродром Краматорська успішно відбито, – АТО»:

«Сьогодні вранці, 25 червня, група бойовиків здійснила обстріл позицій сил антитерористичної операції на аеродромі Краматорська. Вогнем у відповідь терористів змусили відступити. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер РНБО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент «ЛІГАБізнесІнформ». 

«Сьогодні вранці бойовики здійснили обстріл позицій АТО в районі аеродрому Краматорська. Вогнем  у відповідь змусили терористів відступити. Напад на аеродром Краматорська успішно відбито», – сказав він. 

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці, 26 червня, розпоначалася масована й добре підготовлена атака бойовиків на аеродром Краматорська. Журналіст Артем Шевченко з посиланням на очевидців повідомив, що в напрямку українських силовиків висунулася установка БМ-21 РСЗВ «Град» бойовиків.  Пізніше прес-офіцер АТО Олексій Дмітрашковскій спростував інформацію про наявність у бойовиків установки «Град» і запевнив, що в українських силовиків достатньо сил для відбиття атаки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів