У росії можуть з'явитися інші охочі повалити владу путіна

17:34 26 червня 2023 р.

Фото до новини

Путін це усвідомлює, тому намагається зміцнити свою владу за допомогою спецслужб, насильства, терору, апарату репресій

З доволі високою ймовірністю можна припустити, що ми будемо спостерігати подальші спроби перевірити, наскільки путін здатний захистити себе. Можна зробити припущення, що послідовники Пріґожина з’являться і будуть подальші спроби повалити путіна. 

Про це заявив у понеділок заступник міністра закордонних справ Польщі Павел Яблонський в інтерв’ю PAP.PL, пише Dailylviv.com

За словами Павла Яблонського, останні події показують, що росія є країною, схильною до напруженості. У російській владній еліті стикаються різні, часто суперечливі інтереси. За словами політика, спроби повалити путіна в росії будуть і далі.

«Путін це усвідомлює, тому намагається зміцнити свою владу за допомогою спецслужб, насильства, терору, апарату репресій, який є надзвичайно розгалуженим», — додав він.

При цьому він зазначив, що хоча останні події показали, що можливості росії сильно обмежені, це не означає, що путін не в змозі здійснювати ефективні дії, навіть у формі гібридних атак.

«Це може мати негативний вплив як на безпеку в Європі, так і на безпеку Польщі, тому ми повинні бути готові до різних сценаріїв, у тому числі, можливо, навіть її розпаду», — Павел Яблонський.

Демарш Прігожина закінчився мирними домовленостями

Прігожин їде в Кремль, а Путін вилетів на Валдай (доповнюється)

Дії Пріґожина були під контролем Путіна, - польський генерал

Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу, - Зеленський

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів