У російській армії воюють солдати Кім Чен Ина

13:50 24 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Нещодавно північнокорейський режим відправив до Росії кілька сотень тисяч боєприпасів, переважно артилерійських снарядів.

На кількох ділянках фронту в Україні тривають запеклі бої. Найгарячіше в районі Авдіївки Донецької області та Куп'янська Харківської області. У Запорізькій області українці йдуть у наступ. У боях інтенсивно використовуються різні види зброї, особливо артилерія. 

Український Генштаб у своєму ранковому звіті 24 жовтня повідомив про певні успіхи на південь від села Роботине, пише Dailylviv.com.

Це ділянка фронту в Запорізькій області, де українці намагаються прорвати оборону Росії. Оборону тримають на іншій ділянці фронту — в місті Авдіївка під Донецьком. Голова військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш пояснює, що бої тривають цілодобово, а останні дві доби росіяни групами з кількох напрямків намагаються знайти слабкі місця в українській обороні одночасно, але зазнають невдачі.

Читайте також: США попереджають про ганебну угоду між Росією і КНДР

ЗСУ відбивають атаки, — наголошує голова Авдіївської ОДА. Він додає, що водночас ворог обстрілює українські позиції навколо міста та самої Авдіївки з артилерії, а також скидає авіаційні бомби. Як читаємо у звіті американського Інституту вивчення війни, росіяни використовують близько 15 тисяч боєприпасів на день на всій лінії фронту.

Нещодавно північнокорейський режим відправив до Росії кілька сотень тисяч боєприпасів, переважно артилерійських снарядів. Голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай також повідомив, що на деяких ділянках лінії фронту у лавах російської армії були помічені громадяни Північної Кореї

Нагадаємо нещодавно Dailylviv.com розмістив новину про те,  як боєприпаси з північнокорейського порту Расон опиняються у Краснодарському краї РФ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів