У Мінську західні дипломати запропонували білоруській владі бартер

21:28 8 червня 2021 р.

Фото до новини

Голови дипломатичних установ країн Європейського Союзу, США, Великої Британії та Японії закликали білоруську владу припинити переслідування опозиції та журналістів. За з'явиться можливість позитивного розвитку двосторонніх стосунків між країнами.

У Мінську відбулася зустріч голів дипломатичних установ країн Європейського Союзу, США, Великої Британії та Японії з міністром закордонних справ Білорусі Уладзіміром Макєєм. Під час зустрічі дипломати закликали білоруську владу припинити переслідування опозиції та журналістів.

Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.

Західні дипломати звернули увагу на те, що у Білорусі посилюються переслідування опозиції та журналістів, в тому числі «польської громади, котра живе у Білорусі». Дипломати закликали припинити ці переслідування, а також – катування в’язнів та негуманного ставлення до мирних протестувальників. Дипломати закликали звільнити усіх політичних в’язнів, а також звернули увагу на «можливість позитивного розвитку двосторонніх стосунків за умови, що білоруська влада зробить конкретні кроки в напрямки гарантування білоруським громадянам демократичних прав і свобод».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів