У Маріуполі «кримський» псевдореферендум почався вчора (відео)

17:53 10 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/euromaidan

Про це повідомив у суботу самопроголошений «голова центральної виборчої комісії» так званої «Донецької народної республіки» Роман Лягін.


Відео: Petr Rikov

Незаконний псевдореферендум в Донецькій області, запланований на 11 травня, на двох округах почався достроково у зв'язку із загостренням ситуації. Про це повідомив у суботу інформагенції «РБК-Україна» самопроголошений голова так званої «центральної виборчої комісії Донецької народної республіки» Роман Лягін.

За його словами, вчора у Маріуполі почали проводити незаконний псевдореферендум, дізнавшись про можливе загострення політичної ситуації в регіоні. На думку Лягіна, саме це слугувало причиною активізації дій української армії 9 травня.

За словами Лягіна, спонсорська допомога для незаконного псевдореферендуму склала 20 тисяч грн., інші кошти були нібито зібрані активістами Лягін також стверджує, що в даний час 53 територіальних округи вже підготовлені до проведення псевдореферендуму й сформовано понад 1,5 тис. дільничних виборчих комісій. За словами організаторів псевдореферендуму про статус Донецької області, вони надрукували 3,198 млн бюлетенів.

Як повідомляв «Щоденний Львів», організатори «кримського» псевдореферендуму на Донеччині за будь-якої явки оголосять, що він відбувся, – про це заявив на прес-конференції у суботу самопроголошений голова «Центрвиборчкому ДНР», у Донецьку на добу раніше розпочали незаконний «кримський» псевдореферендум про статус області, українськимпи силовиками вже перехоплено понад 100 тисяч бюлетнів «референдуму» з уже проставленими відмітками в графі «Так».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів