У Лисичанськ на Луганщині вдерлися ще до 200 диверсантів із Росії й Середньої Азії.

14:35 11 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 62.ua

Про це повідомили в середу агенція «УНН» луганські правоохоронці.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 11 червня, в повідомленні «На Луганщину прибули дві сотні озброєних диверсантів із Краснодару та Казахстану»:

«До міста Лисичанськ на Луганщині заїхало близько двох сотень озброєних людей, котрі потрапили до України з Росії та однієї з держав Середньої Азії. Про це УНН повідомили луганські правоохоронці. Як зазначили міліціонери, прибулі озброєні люди не приховують своєї національності.

«За попередньою інформацією, прибулих до двох сотень. Люди слов'янської зовнішності відповідно кажуть, що прибули із Краснодарського краю. Інші – на вигляд азіатської зовнішності. За попередніми даними, вони – з Казахстану. Всі вони прибули до Лисичанська одразу після захоплення терористами районної прокуратури. Всі ці «прибульці» заселилися у приміщення прокуратури», – зазначили правоохоронці.

Як повідомляв УНН, сьогодні о 3 годині ночі терористи захопили приміщення прокуратури у Лисичанську та «виселили» з приміщення всіх працівників, дозволивши забрати особисті речі»

Натомість «Щоденний Львів» повідомляв у середу, що, за інформацією голови Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитра Снегирьова, на Луганщину продовжують прибувати з Росії «казакі» й військова техніка, а директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський: «Незахищеність кордону на Луганщині перетворить схід України на зону «замороженого конфлікту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів