У Львові битимуть у дзвін заради ґендерної рівності

14:33 6 березня 2020 р.

Громадське радіо

Громадське радіо
Фото: Громадське радіо

З нагоди святкування Міжнародного дня прав жінок та миру 10 березня 2020 року з 10:00 до 12:00 одночасно у Вінниці, Києві, Львові, Харкові та Херсоні відбудеться акція «Задзвони у дзвін заради ґендерної рівності!».

Про це інформує ГО Центр "Жіночі перспективи".

Мета – привернути увагу до ключової ролі бізнесу в просуванні ґендерної рівності.
Заходи відбудуться у форматі панельних дискусій. Учасники обміняються  досвідом впровадження принципів розширення прав та можливостей жінок на ринку праці, робочому місці і в суспільстві.

Серед учасників  - компанії, які прагнуть просувати Цілі сталого розвитку ООН, жіночі правозахисні організації, міжнародні організації, представники влади.

Мережа Глобального договору ООН, Структура ООН «ООН Жінки», Ініціатива з забезпечення сталості фондових бірж та Міжнародна фінансова корпорація впродовж шести років співпрацюють у проведенні заходів в рамках кампанії «Задзвони у дзвін».

Тема заходів  «Задзвони у дзвін заради ґендерної рівності!» узгоджується з темою Міжнародного дня прав жінок і миру 2020 року - «Я – покоління рівності: реалізація прав жінок». Ця тема є новою глобальною кампанією, яку реалізує структура "ООН Жінки" і яка об’єднує представників різних поколінь.

"Кампанія присвячена 25-ій річниці Пекінської декларації та Платформи дій, прийнятих в 1995 році. Незважаючи на певний прогрес, реальні зміни для більшості жінок і дівчат в світі були надзвичайно повільними. Сьогодні, жодна країна не може стверджувати про досягнення ґендерної рівності. Численні перешкоди в законодавчій, практичній та культурній сферах залишаються незмінним", - наголосила голова ГО "Центр "Жіночі перспективи" Любов Максимович.

Захід у Львові проводить громадська організація «Центр «Жіночі перспективи» у співпраці з Департаментом економічного розвитку Львівської міської ради та представниками ділових та бізнесових кіл Львова.

Нагадаємо, 8 березня на вулиці Львова вийдуть «героїні» фільму «Розповідь служниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів