У Києві триває протистояння (відео, трансляції)

10:39 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukrstream.tvukrstream.tv

Протестувальники намагалися прорвати кордон бійців внутрішніх військ, силовики застосовують проти мітингувальників шумові гранати.


Відео: ЕСПРЕСО ТВ

 

 

 

 

Сьогодні вранці  у Києві на Грушевського декілька десятків осіб у масках намагалися прорвати кордон спецпризначенці. Силовики, які стоять біля стадіону «Динамо», застосовують проти мітингувальників шумові гранати та стріляють із пневматичної зброї.

Як пише УНІАН, мітингувальники кидають у бійців ВВ каміння, петарди і палиці з полум'ям.

Біля стадіону перебуває близько тисячі осіб. Під час зіткнень на Грушевського правоохоронці затримали більше 20 активістів. Про це повідомляє сьогодні, 20 січня, «ТСН.ua».

Натомість кореспондент «Еспресо.TV» інформує в понеділок, що на Європейській площі проходять епізодичні атаки. З боку мітингувальників летять коктейлі молотова і каміння, а з боку силовиків світлошумові гранати і гранати зі сльозогінним газом. Частина майданчика перед входом до стадіону і вулиця залиті водою і представляє собою каток. Також мітингувальники поклали бруківку в декілька рядів. Періодично мітингувальники роблять атаки під прикриттям дверей від біотуалетів і дерев'яних щитів. Всього на площі кілька тисяч чоловік.

Як інформував «Щоденний Львів», упродовж ночі в Києві тривали сутички.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів