У готелі в Трускавці, де зберуться Слуги народу з 1 до 3 жовтня, ще є вільні місця для бронювання

13:52 22 вересня 2021 р.

Фото до новини

У Трускавці зберуться близько 300 політиків від партії "Слуга народу".

Після сьогоднішнього повідомлення голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка на брифінгу про велику відкриту партійну нараду у Трускавці з 1 до 3 жовтня, кореспондент Dailylviv.com зателефонував у готель «Rixos Prykarpattya» і поцікавився, чи можна замовити номери для чотирьох журналістів, які би хотіли висвітлювати цю нараду. Представник готелю відповів, що нині ще можна замовити два двомісні номери, а як буде завтра-післязавтра він не знає. У цьому готелі є 359 номерів - одно- і двомісних, тож теоретично готель міг би прийняти у себе всіх учасників партійної наради, але навряд чи так буде, оскільки у деяких номерах триває ремонт. З цієї розмови можна прогнозувати, що фраза Олександра Корнієнка "Ми займемо фактично всі готелі в Трускавці" частково не позбавлена правди. 

У Трускавці парламентарі повинні маюти сертифікати вакцинації, а у разі їх відсутності депутатів зобов’яжуть щодня робити ПЛР-тест. Про це 22 вересня наголосив голова фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко на брифінгу в кулуарах Верховної Ради, який транслювали ЗМІ.

"Хтось навіть вже з родинами планує виїхати, бо це вихідні", — зауважив Корнієнко. 

За його словами, засідатимуть з 1 до 3 жовтня. Головні питання розглянуть у другій половині дня 1 жовтня, а також удень у суботу, 2 жовтня.

У Трускавці зберуться близько 300 політиків.

«Крім Трускавця, мало таких місць, тому що треба компактно розселити велику кількість людей - близько 300. Ми займемо фактично всі готелі в Трускавці», - пояснив нардеп. Він додав, що депутати будуть селитися за свій рахунок, деякі будуть з сім'ями.

"Будемо підбивати підсумки того, що ми встигли зробити за половину терміну Володимира Зеленського і майже половину нашого терміну. І намітити, що ми далі робимо, по яким ми реформам далі прискорюємося, по яким ще спілкуємося з людьми», - пояснив він дослівно, роблячи помилки у відмінках.

На нараді також обговорять програму дії уряду.

У Трускавець планують запросити генпрокурора та представників силових структур.

На запитання про те, чи буде присутній у Трускавці голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Корнієнко відповів: «Не впевнений. Не знаю по його медичних показниках».

Партійний лідер заявив, що орієнтуватися будуть на стан здоров'я спікера через те, що він перебуває на лікарняному і лікується від коронавірусу.

Востаннє парламентська фракція "Слуга народу" проводила засідання 20 вересня. На ньому нардепи обговорили кадрові питання у Верховній Раді і Кабміні.

А попередня зустріч президента Володимира Зеленського з депутатами партії «Слуга народу» з метою проведення інтенсивного курсу Київської школи економіки проходила з 29 липня до 4 серпня 2019 року в трускавецькому готелі «Rixos Prykarpattya».

У Трускавці Володимир Зеленський планує зустріч зі фракцією Слуга народу

Слуг народу на Львівщині профінансував на місцевих виборах лише Зіновій Козицький, - Чесно

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів