У Дрогобичі ймовірний судовий розгляд результатів виборів голови ОТГ

16:51 23 листопада 2020 р.

21 листопада, у день тиші, Тараса Кучму у Дрогобичі підтримував міський голова Києва Віталій Кличко

21 листопада, у день тиші, Тараса Кучму у Дрогобичі підтримував міський голова Києва Віталій Кличко
Фото: Сторінка Тараса Кучми у ФБ

22 листопада відбувся другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ, в якому, за попередніми даними, найбільшу кількість голосів на виборах мера набрав Тарас Кучма.

За попередніми результатами, інформує ДрогобичІнфо, з невеликим відривом від свого опонента найбільшу кількість голосів набрав діючий міський голова Дрогобича Тарас Кучма. За Тараса Кучму проголосували 13109 виборців. За Андрія Веселого – 12542 виборці. 271 бюлетень - недійсний.

Загалом явка виборців Дрогобицької ОТГ склала 30,18%. Проголосувати на виборчі дільниці прийшло 25 922 мешканці ОТГ. Тарас Кучма зумів випередити свого опонента лише на дільницях міста Дрогобич, а Стебник та села ОТГ підтримали Андрія Веселого.

Судячи з кількості голосів за обох кандидатів, діючий мер перемагає Андрія Веселого орієнтовно на 2%. У випадку виявлення порушень під час голосування на виборчих дільницях, результати виборів на окремих дільницях можуть бути оскарженими. Оскільки відрив між кандидатами є незначний, то хто отримає перемогу у боротьбі за посаду голови Дрогобицької ОТГ після оскарження - невідомо. Наразі очікується офіційна інформація щодо результатів виборів. На оголошення офіційних результатів виборів ТВК має час до 27 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів