Twitter 20 січня 2021 року передасть Байдену владу над акаунтами президента США

12:23 21 листопада 2020 р.

Фото до новини

Керівництво соціальної мережі Twitter передасть офіційний акаунт президента США @POTUS новообраному президенту Джо Байдену в день інавгурації, навіть якщо чинний президент Дональд Трамп не визнає своєї поразки.

Про це заявив представник Twitter, повідомляє The New York Post.

"Twitter активно готується підтримати перехід інституційних акаунтів Білого будинку 20 січня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, як і в період зміни президента в 2017 році, перехід акаунтів відбуватиметься у співпраці з Національним управлінням архівів і документації.

Інші урядові акаунти, такі як @VP, @FLOTUS, @whitehouse, також будуть передані адміністрації Байдена.

Процес передачі акаунтів не вимагає обміну інформацією між старою командою Трампа і новою командою Байдена. Всі існуючі твіти в цих облікових записах будуть заархівовані.

"Динаміка відображає надзвичайно важливу роль, яку Twitter відіграв в американській політиці в епоху Трампа, і значну владу, якою володіє компанія", - заявили у Twitter. 

Нагадаємо, що 15 листопада Дональд Трамп написав на своїй сторінці в Twitter, що демократ Джо Байден переміг на президентських виборах. Але причиною перемоги він назвав "фальсифікацію виборів". Однак вже 16 листопада Трамп гучно заявив, що він переміг на минулих президентських виборах у США.

Байден - новий президент США – ЗМІ

У Польщі офіційно почало діяльність командування V Корпусу сухопутних сил США - єдина структура такого рангу в Європі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів