ЦВК замінила голову Львівської міської територіальної виборчої комісії

14:18 16 березня 2021 р.

Фото до новини

Рішення про це прийняте 12 березня. Підстава - подання партії "Голос".

Центральна виборча комісія прийняла рішення про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів у межах Львівської області, пише Dailylviv

Припинено достроково повноваження члена Львівської міської територіальної виборчої комісії Львівського району комісії: Ігора Сліпецького, 1970 року народження – голови комісії, від місцевої організації політичної партії "Голос" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

ЦВК постановила включити до складу цієї комісії та призначити головою комісії Оксану Ямщикову, 1970 року народження – від місцевої організації політичної партії "Голос".

Додаток 8 до постанови Центральної виборчої комісії від 12 березня 2021 року № 120 підписала секретар Центральної виборчої комісії О. Гатаулліна.

Нагадаємо, що Ігор Сліпецький очолював Львівську міську територіальну виборчу комісію з 2015 року. До цього часу працював у виборчих комісіях - як член комісій, а потім і секретар - з 2002 року. 

У виборчі комісії Ігоря Сліпецького почергово делегували такі партії:  "Яблуко" (2002), Партія промисловців і підприємців України (2006), "Наша Україна" (2007), Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" (2012), "Україна майбутнього" (2014), Українська платформа "Собор" (вибори до ВР) і Ольга Богомолець (вибори Президента) (2014),  партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (2015 та 2019).

Про нову голову міської комісії відомо з публічних джерел таке:

Оксана Ямщикова – член Львівської обласної ТВК від партії «Голос». Була членом ОВК ВО № 120 в 1-му турі виборів Президента України у 2010 році від Арсенія Яценюка. Членом ОВК ВО №118 на парламентських виборах у 2014 році від УДАРу і Української платформи "Собор". На президентських виборах 2019 року була членом ОВК ВО № 115 від Петра Порошенка, а на дочасних парламентських виборах у комісії цього ж округу представляла «Європейську солідарність». На виборах 2020 року її запропонувала партія "Голос". Остання посада за системою YouControl - голова Личаківської районної у м. Львові виборчої комісії.

Волонтерка Маруся Звіробій знімається з виборів у Верховну Раду у 87 окрузі

Верховний Суд розглядає ситуацію щодо телеканалів Козака-Медведчука

Мін'юст доводитиме у суді одній жительці Херсона необхідність нового українського правопису

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів