Трансляція екстренного засідання Ради безпеки ООН щодо України

22:00 12 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Радбез Організації Об’єднаних Націй проводить екстренну зустріч через введення російських військ на схід України.


Відео: Radiosvoboda.org

«Рада Безпеки Організації Об’єднаних Націй проводить екстрену зустріч через введення російських військ на схід України. США ініціювали цю зустріч тому, щоза останні дні російські військові активізували перекидання на територію Україну військову техніку.  На екстреному засіданні присутні 15 країн – членів Радбезу ООН, а також запрошено постійного представника України при ООН Юрій Сергєєв, – повідомляє сьогодні, 12 листопада, інтернет-видання «iPress.ua», яке також нагадує:

«Усі попередні зустрічі Ради Безпеки ООН щодо українського питання закінчувалися безрезультатно. Оскільки Росія користується в Раді Безпеки правом вето, вона неодноразово блокувала усі спроби світової спільноти вирішити конфлікт на Донбасі. 

Сергєєв вважає, що ООН необхідно терміново поінформувати про те, що Росія планує повномасштабне вторгнення в Україну. 

«Останні факти підтверджують це і не залишають сумнівів», – написав він у «Twitter».

Росія спростовує присутність своїх військ на сході України. Сьогодні головнокомандувач сил НАТО в Європі Філіп Брідлав повідомив про те, що за останні декілька дні спостерігається активне перекидання російської військової техніки на схід України.

Як повідомляв «, вчора, 11 листопада, Головнокомандувач об'єднаними силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав повідомив, що на кордоні з Україною зафіксовано 8 батальйонів російських військ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів