Терористи нарешті залишили Слов'янськ – прорвалися натомість у Краматорськ (відео)

10:05 5 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляють у суботу керівник МВС Арсен Аваков і місцеві жителі.


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник МВС Арсен Аваков повідомляє сьогодні, 5 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«ВТІКАЮТЬ! Під ранок розвідка доповідає про те, що Гіркін і значна частина бойовиків втекли зі Слов'янська, посіявши сум'яття серед тих нечисленних, які залишилися.

Котяться до Горлівки. По дорозі їх «вітають» наші бойові групи. Терористи несуть втрати, здаються в полон.

При цьому – ніякого шапкозакидання й спрощення. Тільки гарантовані планомірні дії не залишають шансів терористам – це стратегія штабу АТО на чолі з Віктором Муженко, яку підтримують усі бойові сили, які беруть участь в операції  А гіркіним, бісам та іншій наволоч ми роз'яснимо».

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 5 липня, в повідомленні «Терористи прорвалися із блокованого Слов'янська у Краматорськ, – соцмережі»:

«Колона терористів, не двилячись на щільний вогонь з боку українських військовослужбовців, прорвалася у Краматорськ. Очевидці в групі» Kramatorsk» у соціальній мережі «Facebook» повідомляють, що три «КамАЗи», два танки та 8 машин без фар пролетіли по трасі зі Слов'янська і поїхали до центру Краматорська, де знаходиться головний штаб місцевих бойовиків. Окрім того, у мікрорайоні Лазурний помітили один БТР та 5 авто терористів. 

У «Twitter» користувачі повідомляють про 50 одиниць техніки терористів, які полями прорвалися у Краматорськ.  Цьому предував щільний вогонь по терористам з боку Карачуна, який займають українські військові. 

Натомість «Новости Донбасса» інформують сьогодні, 5 липня, в повідомленні «Вночі терористи залишили Слов'янськ»:

«Сьогодні вночі терористи залишили Слов'янськ. Про це повідомляють місцеві жителі. 

Вночі в місті був серйозний бій. Терористи виїхали на автотранспорті в сторону Краматорська та Артемівська.

На блок постах навколо міста залишилася невелика кількість бойовиків з місцевих. Основні адміністративні будівлі міста заміновані». 

Своєю чергою, «ОстроВ» інформує сьогодні, 5 липня, в повідомленні «Терористи пішли зі Слов'янська. Захоплені будівлі та блок-пости – порожні!»:

«Проросійські терористи пішли зі Слов'янська. Ними залишені захоплені раніше будівлі та все блок-пости по напрямку Краматорська.

Про це повідомляють очевидці, які перебували раніше в полоні у Слов'янському МВВС і самостійно звільнилися сьогодні на світанку. За словами очевидців, які перебували в полоні в захопленому Слов'янському міськвідділі, вони виявили відсутність охорони вночі, але боялися виходити в темряві, чекаючи провокацій. 

Люди самостійно вийшли з Слов'янського МВВС, коли розвиднілося, близько 3.40. У кабінетах МВВС все кинуто: речі, зброю, навіть гроші. 

Полонені не бачили в Слов'янську жодного терориста. Вони безперешкодно проїхали до Краматорська. 

За їхніми словами, порожні всі блок-пости, що знаходилися в напрямку Краматорська.  За словами іншого джерела, в Краматорську спостерігається активний рух по ул.Кіма, провідною в напрямку Артемівська. Видно сліди танків.

Передбачається, що терористи прориваються в цьому напрямку.  Очевидці підкреслюють, що більшість сепаратистів одягнені у цивільне і пересуваються на цивільних машинах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів