Терористи взяли в Донецьку в заручники співробітників «Червоного хреста», – ЗМІ

23:59 9 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: xn--80aafeg3bveo.dp.ua

Про це повідомляє у п’ятницю інтернет-видання «Новости Донбасса».

У Донецьку невідомі напали на «Червоний хрест», 7 осіб сепаратисти взяли в заручники, забрали усі медикаменти і відвезли у невідомому напрямку. Про це повідомляєсьогодні, 9 травня, інтернет-видання «Новости Донбасса».

«9 травня близько 19:00 невідомі напали на офіс міжнародної благодійної організації «Червоний хрест», розташований в центрі Донецька на проспекті Ватутіна», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили співробітники організації, невідомі взяли в заручники 7 співробітників благодійної організації. «Усі семеро – чоловіки. Жінок, які були присутні в офісі, відпустили», – зазначає видання.

Троє з викрадених – волонтери організації з Києва, один – француз, троє – донеччани. Всі вони прибули в донецький офіс з метою доставки медикаментів.

Терористи забрали всі їхні медикаменти і відвезли в невідомому напрямку. Заручники зараз знаходяться в будівлі Донецької обласної державної адміністрації.

Телефон «гарячої» лінії донецького «Червоного хреста» 062-305-44-88 не відповідає з 20:00. Разом з тим, як зазначає видання, напруженою залишається ситуація в Донецьку, Дзержинську, Горлівці, Єнакієвому, Костянтинівці, Краматорську, Червоному Лимані, Маріуполі, Сніжному, Слов'янську.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів