Терористи розстрілюють на сході України тих бойовиків, які хочуть скласти зброю, – МВС (відео)

16:53 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Про це заявив у четвер радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.


Відео: «Телеканал новин «24»

Агенція «Укрінформ» передає сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Терористи розстрілюють своїх поплічників, які готові здатися»:

«Частина бойовиків готові скласти зброю, однак керівники терористичних груп жорстко придушують ці спроби, розстрілюючи своїх поплічників на місці. Про це заявив на брифінгу в Києві радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«Так, така інформація є. Частина бойовиків справді готові скласти зброю», – заявив радник міністра, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

За словами Шкіряка, зараз ці питання знаходяться в компетенції відповідальних осіб.  Водночас, радник міністра вказав на те, що керівники терористичних груп жорстко придушують спроби окремих осіб скласти зброю.

«Є також інформація про те, що керівники терористичних груп відслідковують ці речі. Безпосередньо на місці вони намагаються такі спроби тих, хто сьогодні готовий скласти зброю, заблокувати», – сказав він.

«Наскільки мені відомо, мав місце розстріл командирами терористичних груп своїх підлеглих, які намагалися якимось чином хитнутися в сторону здачі зброї», – додав Шкіряк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів