Терористи продовжують обстрілювати львівських десантників в аеропорту Луганська з РСЗВ «Град» (відео)

15:58 6 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Як повідомляє в неділю кореспондент «УНН», реактивні системи залпового вогню б'ють по летовищю чергами по 10-12 ракет.


Відео: «Телеканал новин «24»

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 6 липня, в повідомленні «У Луганську бойовики відновили обстріл аеропорту з установок «Град»:

«Протягом останньої години збройні формування так званої ЛНР продовжують обстрілювати луганський аеропорт. Використовуються реактивні системи залпового вогню «Град», – передає кореспондент «УНН».

Бойові дії навколо аеропорту, який утримують регулярні війська України, тривали всю ніч. За ніч, за словами луганчан, проти українських військових використовувалися міномети. Також було зроблено не менше 20 пострілів по аеропорту з РСЗВ «Град», які дислокуються на території лікувальних установ і в житлових кварталах.

«Ми думали, що вдасться сховатися від війни на дачі в районі Гострої Могили, але неподалік від нас почали працювати «Гради» сепаратистів, від старту снарядів мало не вилітали вікна. Побоюючись удару у українських військових по позиціях військ ЛНР, ми повернулися назад в місто», – розповідає луганчанин Микола.

Після ранкової перерви 6 липня обстріл аеропорту відновився близько 12.00. «Гради» б'ють чергами по 10-12 ракет протягом останньої години.

У прес-службі АТО повідомляли, що за останню ніч під аеропортом знищені 2 танка сепаратистів. У свою чергу прес-служба самопроголошеної ЛНР заявляла 5 липня про обстріл аеропорту «Градами». За її відомостями, українські війська втратили в результаті обстрілу «ІЛ-76, що знаходиться в районі аеропорту, також 7 БТР-ів, мінометний розрахунок, одну зенітну установку ЗУ 23-2, п'ять автомобілів і близько сотні бійців».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомляє сьогодні, 6 липня, з посиланням на десантників 80-ї аеромобільної бригади, постраждалих серед них немає. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів