Терористи прогнозовано «намалювали» 89% голосів нібито «за» незалежність Донеччини (відео)

23:55 11 травня 2014 р.

Як бачимо, у Донецьку терористи слухняно оголосили цифру, замовлену їм у Москві, – 89%

Як бачимо, у Донецьку терористи слухняно оголосили цифру, замовлену їм у Москві, – 89%
Фото: YouTube

Такі попередні результати сьогоднішнього псевдореферендуму оголосив у неділю самопроголошений «голова ЦВК» озброєного злочинного угруповання «ДНР» Роман Лягін.


Відео: ТСН.ua

Самопроголошений «голова ЦВК» озброєного злочинного угруповання «Донецька народна республіка» Роман Лягін заявив наприкінці неділі 11 травня на прес-конференції, що «за» незалежність Донецької області нібито проголосували на псевдореферендумі терористів 89,07% виборців, а явка на ньому начебто склала 74,87%. За словами Лягіна, відмітку навпроти графи про невід'єднанння Донеччини від України поставило10,19% тих, хто прийшов на імпровізовані дільниці, а зіпсованими виявилось 0,74% бюлетенів.

Про це повідомляє сьогодні, 11 травня,  «iPress.ua». Своєю чергою, «Українська правда» доповнює його в неділю, що Лягін також заявив на прес-конференції, що «вибори президента України в Донецькій області не відбудуться», «новий референдум у Донецьку не готується», «відокремлюватись вони те не збираються». «УП» також додає:

«Під час голосування людям дозволялося голосувати за кількох осіб, були зафіксовані вкидання кількох «бюлетенів» однією особою. Не на всіх «дільницях» були списки, тому всім бажаючим давали можливість голосувати, незалежно від громадянства.

Крім того, німецький журналіст повідомив, що йому вдалося проголосувати шість разів. Також відомо, що голосування відбувались на вулицях.

Раніше СБУ оприлюднило розмову, що свідчила про участь Росії в координації проведення у східних областях України так званого «референдуму» зі створення «Донецької народної республіки» з заздалегідь відомими результатами. Так, керівника руху «Русское единство» Баркашов з Росії радив лідеру незареєстрованої організації «Православний Донбас» Бойцову з Донецька сфальсифікувати результати опитування  і «намалювати 100% «за».

Як інформував «Щоденний Львів», у референдумі за єдність Донбасу з Україною взяли участь близько 2,5 мільйона громадян, натомість псевдореферендум терористів повністю проігнорувала, наприклад, Авдіївка на Донеччині, у Донецьку голосували практично самі лише пенсіонери, всі школи Артемівська відмовилися надати приміщення для незаконного псевдореферендуму, в Краснолиманському районі Донеччини було не до псевдореферендуму – там ішли бої, батальйон Національної гвардії «Дніпро» згорнув псевдореферендум у Красноармійську.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів