Соратник Лукашенка вчинив самогубство

18:31 19 лютого 2023 р.

Фото до новини

Голова білоруського МЗС Володимир Макей помер не від «тривалої хвороби», а вчинив самогубство.

Таку інформацію «Наша Ніва» отримала від чотирьох, не пов'язаних один з одним джерел у галузі медицини та держуправління, пише Dailylviv.com.

За їхніми відомостями, Макей, який помер 26 листопада минулого року, тяжко переживав охолодження до нього з боку Олександра Лукашенка та крах курсу, який вів. Він почував себе непотрібним, а іноді просто недоречним. Макей знав, що адміністрація Лукашенка почала шукати кандидатів на його місце, кажуть джерела.

64-річний Володимир Макей належав до ліберального крила Лукашенка, зазначає видання. З 2000 року, після зникнення Віктора Гончара та Юрія Захаренка, Макей почав працювати особистим помічником Лукашенка. У 2008-2012 роках він був головою адміністрації президента. 20 серпня 2012 року його призначили на посаду міністра закордонних справ.

У державних ЗМІ майже не висвітлювалася смерть Макея. Це була навіть не друга та не третя новина у випусках новин, зазначає видання. На похорон білоруського колеги не приїхав міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров.

Кремль готує ліквідацію Лукашенка, звинувативши в цьому Україну і НАТО

Російські олігархи вбивають дружин, дітей і вчиняють дивні самогубства

У Росії знайшли повішеним високопосадовця Газпрому

У Києві застрелився ректор університету

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів