Ще 150 добровольців батальйону «Львів» присягнули на вірність Україні (відео)

20:48 14 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

На сході вони контролюватимуть блокпости і зачищатимуть територію від терористів. Однак амуніція є не у кожного.


Відео: ZIK

Бійці батальйону міліції спеціального призначення «Львів» з дня на день чекають відправки у зону АТО. 150 добровольців уже пройшли тренування та прийняли присягу на вірність Україні.

Хоч бійців ще не повністю забезпечили відповідною амуніцією, настрій у всіх бойовий.

Про це йдеться у сюжеті журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалі ZIK Роксолани Остап‘юк.

«Настрій у нас бойовий. Ми із самого початку усвідомлювали, що поїдемо на Схід. Нас до цього готували, тож усі ми були морально налаштовані», – розповідають бійці батальйону міліції спеціального призначення «Львів».

Поїхати воювати на Схід 150 воїнів погодилися добровільно. Серед них є снайпери, гранатометники, автоматник, кулеметники. В середньому кожен із правоохоронців тренувався 2 місяці.

«У цьому учбовому центрі було чотири навчальні точки. Першою із них є стрільба. Також є тактика проведення зачистки лісу і тактика проведення зачистки приміщення. Є і фізична та інженерна підготовки», – повідомив командир батальйону міліції спеціального призначення «Львів» Ігор Вольський.

На Сході бійці зі Львова контролюватимуть блокпости і зачищатимуть територію від терористів. Однак амуніція є не у кожного.

«Ми сподіваємось, що до того моменту, як вони будуть відправлені в зону АТО, Міністерство оборони передасть нам належне озброєння», – висловив надію головний міліціонер Львівщини Дмитро Загарія.

Коли і куди саме поїде батальйон Львів – не розголошують задля безпеки. Подібних батальйонів спеціального призначення на території України МВС створило 30. Усі вони будуть задіяні в АТО почергово.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів