«Прем'єр» терористів заявив про дотримання ними перемир'я на сході України до 27 червня, – ЗМІ

20:26 23 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це, як повідомляє в понеділок агенція «РИА Новости», Алєксандр Бородай стверджував на переговорах з врегулювання конфлікту на південному сході України, що застосування бойовиками припиняється принаймні до п'ятниці.

Як повідомляє сьогодні, 23 червня, агенція «РИА Новости», самопроголошений «прем'єр» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» Алєксандр Бородай заявив на переговорах про врегулювання конфлікту на південному сході України в понеділок: «Ми у відповідь на припинення вогню з боку Києва зобов'язалися припинити вогонь до 27 червня. Ми зможемо домовитися і перейти, принаймні, почати консультації про ведення переговорів про мирне врегулювання конфлікту. Пересування військ на території республік також припиняється, як і застосування вогню – режим тиші». Він також висловив сподівання, що спостерігати за дотриманням даного режиму буде Російська Федерація.

Як інформував «Щоденний Львів», прес-служба Президента України повідомила в понеділок: «23 червня у Донецьку відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану Президента по врегулюванню ситуації на сході України. Мета засідання – визначення етапів реалізації мирного плану. Очікується, що у переговорах у Донецьку візьмуть участь Спеціальний представник Діючого голови ОБСЄ Хайді Тальявіні та Надзвичайний і Повноважний посол Російської Федерації Михайло Зурабов. За ініціативою Глави держави, у засіданні братиме участь другий Президент України Леонід Кучма», натомість інтернет-видання «Newsru.ua» констатує сьогодні, 23 червня, в заголовку свого повідомлення: «На переговорах з ОБСЄ на Донбасі сепаратистів представляють Медведчук і Шуфрич».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів