Сьогодні в Донецьку відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи за участю посла Росії (відео)

16:18 23 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Дзеркало тижня. Україна»

Про це повідомляє в понеділок прес-служба Президента України.


Відео: ТСН

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 23 червня, в повідомленні «У Донецьку відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи за участі Л.Кучми, М.Зурабова та Х.Тальявіні»:

«23 червня у Донецьку відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану Президента по врегулюванню ситуації на сході України. Мета засідання – визначення етапів реалізації мирного плану. Очікується, що у переговорах у Донецьку візьмуть участь Спеціальний представник Діючого голови ОБСЄ Хайді Тальявіні та Надзвичайний і Повноважний посол Російської Федерації Михайло Зурабов. За ініціативою Глави держави, у засіданні братиме участь другий Президент України Леонід Кучма.

Перед від’їздом контактної групи до Донецька Президент України Петро Порошенко прийняв її учасників у Києві. «Участь Леоніда Кучми свідчить про високу увагу Президента України до цієї місії», – заявив Глава української держави.

У зв’язку із захопленням регіональних відділень Національного банку і Державного казначейства Петро Порошенко віддав доручення забезпечити соціальні виплати через Київ. Президент України також висловив упевненість, що в разі звільнення будівель регіональних представництв НБУ і Держказначейства і припинення захоплення інкасаторських автомобілів соціальні виплати вдасться відновити на місцях.

Перше засідання Тристоронньої контактної групи відбулося 8 червня у Києві. Тоді Україну представляв посол України у Німеччині Павло Клімкін, якого нещодавно призначено Міністром закордонних справ України.

За дорученням Глави держави сьогодні в Люксембурзі на засіданні Ради ЄС із закордонних справ Павло Клімкін представить мирний план Президента з врегулювання ситуації на Сході країни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів