Самооборона Майдану розпочинає військову підготовку своїх бійців у польових умовах

15:02 13 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

Про це заявив у четвер її сотник Олег Михнюк.

За його словами, велика група членів самооборони Майдану виїжджає 14 березня об 11.00 з Майдану Незалежності на польові навчання. Він також повідомив на прес-конференції в інформагенції «Інтерфакс-Україна» в четвер: «Ми вирішили звернутися до керівництва нашої держави про організацію навчань для членів самооборони». 

Олег Михнюк пояснив, що на Майдані перебувають люди з різним життєвим досвідом, при цьому багато хто не має досвіду військової служби, а в умовах військової агресії Росії підготовка членів самооборони стає ще актуальнішою. Сотник Самооборони Майдану розповів, що навчання відбуватимуться на базі внутрішніх військ МВС України в Нових Петрівцях на Київщині впродовж двох тижнів.

У першу зміну навчань потраплять 450 самооборонівців, які відпрацьовуватимуть елементи взаємодії та поведінки на полі бою. Усіма необхідними матеріалами для навчання самооборона також буде забезпечена.

Брати участь у навчаннях можуть люди віком з 18 до 50 років, які не мають медичних протипоказань (медкомісія проводитиметься на полігоні). Багато самооборонівців, за словами О.Михнюка, готові надалі розглянути питання вступу на військову службу в частинах Національної гвардії або інших силових підрозділах.

При цьому на Майдані залишаються сотні самооборони, які продовжать охорону громадського порядку в Києві. Про це повідомляє сьогодні, 13 березня, інформагенція «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів