Росія анексувала не лише Крим, а й частину Херсонщини

19:10 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: blogs.korrespondent.net/blog/politics/3377126/

Як повідомляє в четвер журналіст Євген Приходько, «зелені чоловічки» захопили не тільки АРК, а й 23 санаторні установи на Арабатській стрілці.

Інтернет-видання «Корреспондент.net» повідомляє в своєму сьогоднішньому огляді блогів:

«На Криму анексія Росією українських територій не могла зупинитися. Євген Приходько у своєму блозі пише про те, що 23 санаторних установи в Генічеському районі Херсонської області також були захоплені росіянами.

Військові РФ зайняли частину Арабатської стрілки в районі села Стрілкове і не мають наміру повертати її Україні. При цьому взяв участь в такій операції екс-глава Генічеської районної адміністрації Сейтумер Німетуллаєв, який залишається депутатом райради, при цьому активно беручи участь у захопленні Росією Криму».

Відтак наведемо повідомлення Євгена Приходька з цього приводу – «Росія вкрала й турбази на Херсонщині» – в його блозі на сайті «Корреспондент.net» повністю:

Російські військові незаконно захопили 23 заклади відпочинку на Херсонщині. Про це йде мова в зверненні депутата Херсонської обласної ради Лариси Оленковської до Прем’єр-міністра Аресенія Яценюка, яке вона зачитала на закінченні сесії ще 21 травня.

За словами депутата, громада Генічеського району вимагає повернення частини Арабатської стрілки, захопленої військовими Російської федерації в районі села Стрілкове. «На восьми кілометрах незаконно анексованої території Арабатської стрілки знаходиться 23 заклади відпочинку, у тому числі, 1 пансіонат, 5 дитячих оздоровчих таборів, 17 баз відпочинку, підприємства, які належать громаді Херсонщини. усьому українському народові», – говориться в документі.

Але на тому засіданні депутати провели невдалу спробу обрати голову обласної ради. Після чого обранці покинули засідання і звернення залишилось без уваги. Яка доля чекає анексовану територію Херсонщини – невідомо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів