Російським диверсантам наказали дестабілізувати ситуацію в ще шести областях, – в. о. Президента (відео)

12:14 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це заявив у середу виконувач обов’язків Глави держави Олександр Турчинов.

Як повідомляє сьогодні, 30 квітня, «Українська правда», виконувач обов’язків Президента Олександр Турчинов заявив у середу на нараді з керівниками обласних держаних адміністрацій, що російським диверсійним групам поставлено завдання дестабілізувати протягом травневих свят ситуацію в Харківський,Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Відтак він зазначив: «Я звертаюся до керівників цих регіонів та до силовиків щодо необхідності посилення роботи. Ми прогнозуємо диверсії. За даними нашої розвідки, вони готуються, але ми не повинні сіяти паніку. Нам треба забезпечити спокій та відпочинок наших громадян».

Олександр Турчинов констатував, що на сьогоднішній день влада не контролює ситуацію у Донецькій та Луганській областях. Однак він наголосив: «Але головне завдання – не дати тероризму розповзтися по інших регіонах».

Як повідомляв «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень та координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук попереджає, що, за даними «Інформаційний Опір», «сьогодні-завтра терористи можуть захопити Маріуполь і Бердянськ, Харківщина – в черзі», й що російські шпигуни цікавляться військовими частинами й стратегічними об'єктами на Херсонщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів