Російські шпигуни цікавляться військовими частинами й стратегічними об'єктами на Херсонщині, – «ІО»

09:20 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uacrisis.org

Такі дані спільноти «Інформаційний спротив» оприлюднив у середу її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень та координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 30 квітня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», у той час, коли увага вищого керівництва, силовиків і всієї країни прикута до подій на сході України, на півдні ситуація також не додає оптимізму.

У Херсонській області заїжджі «гастролери» з Криму з недавно виданими російськими паспортами безперешкодно роз'їжджають по регіону. Зафіксовані неодноразові випадки їх появи біля українських військових частин і спостереження за стратегічними об'єктами.

За нашими даними, особливу увагу кримських «посланців» приділuacrisis.orgяється військової частини А1604 (аеродром в Чорнобаївці, колишній 320-й окремий вертолітний полк ОдВО).

Армійські командири середньої та молодшої ланки проявляють достатню пильність і періодично організовують затримання цих «спостерігачів», передаючи їх правоохоронним органам. Разом з тим відмічено, що з незрозумілих причин вони дуже швидко опиняються на волі і продовжують свою діяльність.

Як повідомляв «Щоденний Львів», Дмитро Тимчук попередив учора ввечері, що, за даними «Інформаційний Опір», сьогодні-завтра терористи можуть захопити Маріуполь і Бердянськ, Харківщина – в черзі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів