Російський прикордонник оприлюднив фотосвідчення вторгнення бронетехніки РФ в Україну

18:06 13 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: blogs.pravda.com.ua/authors/tregub/53c27593f0654/

Але після таких коментарів друзів, як, приміром, «Путлер тебя наградит расстрелом», він закрив свій профіль у Інстаграм від відвідувачів.

Виконавчий директор «Глобального Освітнього Лідерства» Олена Трегуб інформує сьогодні, 13 липня, в повідомленні «Інстаграм російського прикордонника» у своєму блозі в інтернет-виданні «Українська правда»:

«Російський прикордонник Artem Karat поділився із громадськістю фотографіями танка і бронетранспортера, які чи то стоять, чи, скоріше за все, просто «цивілізовано» перетинають російсько-український кордон у пункті «Донецьк» -«Ізварине». Дуже швидко після коментарів друзів типу: «Путлер тебя наградит, расстрелом», «Чувак, тебя еще не нашли за такое? Прячься пока не поздно», Артем закрив свій профіль у Інстаграм від відвідувачів. Тому наразі лишились тільки скріншоти.

Не подумайте, що Артем – російський дисидент. Судячи з його фотографій і коментарів, він зовсім не проти путінського режиму.

Дякую, Артем, за фотосвідчення. Не те що б ми не знали, що ці речі відбуваються, але завжди краще побачити, яким саме чином російська техніка перетинає кордон, ніж почути».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів