Російський диверсант визнав у передсмертній записці: «Послали на убой, как быка» (відео)

22:25 16 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Сьогодні українські військові знищили під Кримським банду диверсантів, один із яких розповів у передсмертній записці: «Вы застрелили Кондратенко Дмитрия – Россия. Осознал – послали на убой, как быка».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Сьогодні артилерія бойовиків обстріляла Станицю Луганську. Із четвертої години ранку обстрілюють селище Кримське, розташоване у самому тилу бойовиків. Зруйновані десятки будинків.

Жителька Кримського Анжела Маркова розповіла: «Уранці потрапив снаряд прямо в будинок. Знесло і розбило дах, загорілося – ми одразу погасили. Але не до кінця снаряд розірвався – тож ми залишилися живими».

Селище Кримське та траса Бахмутка, що прилягає до нього, – це найгарячіші точки фронту. Тут залпи лунають кожні кілька хвилин.

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль розповів: «Люди кажуть, що йде скопичення військ. Уже не ховаючись, вільно собі гуляють російські військові. Іде створення армії «ЛНР». Я так зрозумів, що сила, яка представлятиме армію «ЛНР», – це будуть російські військові, які одягнуть нові шеврони «ЛНР» і будуть воювати проти урядових військ України».

Продукти сюди заводять рідко, тому гуманітарна допомога – реально рятує людей від голоду. Лікарня не працює, аптека також. Місцевої влади немає. Пошта зачинена. 

Пенсію привезли сьогодні під конвоєм військових. Попри неприпинні обстріли тут за пенсією вишукувалася величезна черга.

Один з черги – інвалід Великої Вітчизняної війни Микола Кондратьєв. Він у 16 років пішов на фронт захищати землю від фашистів і гадки не мав, що війна в його житті повториться знову.

Микола Кондратьєв нарікає: «Тут ніякої влади немає. Немає до кого звернутися – у сільраді голови немає. Медичне обслуговування відсутнє, аптека не працює – ніде взяти ліки. Людей кинули зі своїми проблемами. Єдине – нас дуже обстрілюють».

Сьогодні під Кримським  військові знищили банду диверсантів. В одного з них знайшли передсмертну записку і бронебійний патрон, яких на озброєнні в українських військ немає.

У записці йдеться: «Вы застрелили Кондратенко Дмитрия – Россия. Осознал – послали на убой, как быка».

Українські військові переповнені рішучості. Оголошених наступів бойовиків не бояться. І переказують привіти своїм близьким.

Про це повідомила сьогодні, 16 листопада, кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Світлана Федчун.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів