Російський Чорноморський флот блокує в Криму українських прикордонників (відео)

12:42 28 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Як повідомляють у п'ятницю ЗМІ, наші військові моряки розчаровані відсутністю рішучих дій і конкретних наказів від вищої влади.

Ракетний катер ЧФ РФ сьогодні вранці підійшов на зовнішній рейд Балаклавської бухти під Севастополем, чим фактично заблокував вихід з бухти в море кораблям і катерам бригади Державної Прикордонної служби України. Про це кореспондентові УНІАН повідомило в п’ятницю поінформоване джерело у Севастополі, близьке до українських морських прикордонників. 

Окрім того, на вулицях міста Севастополя з’явився ще один бронетранспортер морської піхоти ЧФ РФ – на площі Ушакова, біля будинку Матроського клубу ЧФ РФ. Кореспонденту УНІАН наразі не вдалося уточнити цю інформацію у прес-службі ЧФ РФ – телефон прес-служби не відповідає. 

Як повідомляв УНІАН, в аеропорту Бельбек під Севастополем більш як 300 військових з автоматами продовжують контролювати аеропорт і летовище «Бельбек». Як повідомило кореспонденту УНІАН поінформоване джерело у силових структурах Севастополя, люди і військова техніка належать бригаді морської піхоти Чорноморського флоту Росії.

Натомість «iPress.ua» повідомляє сьогодні, 28 лютого:

«Вихід з Балаклавської бухти, де дислокована морська прикордонна охорона України, блокований ракетним катером Чорноморського флоту Російської Федерації. Про це щойно повідомило поінформоване джерело BSNews у ВМС України в Севастополі.

Розташування частини морських прикордонників у Балаклаві оточене озброєними людьми. На територію військової частини прибув капітан першого рангу ЧФ РФ «для переговорів».

Джерело не відкидає, що найближчим часом буде зроблена спроба блокувати штаб ВМС України. Українські військові моряки розчаровані відсутністю рішучих дій та конкретних наказів від вищої влади України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів