У Єнакієвому міліціонери відбили штурм міського відділу МВС (оновлено)

13:52 13 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: youtube.com

Про це повідомили сьогодні, 13 квітня, інтернет-виданню «КІД» власні джерела.

Цієї ночі в Єнакієвому невідомі зробили спробу захоплення міського відділу міліції. Про це повідомили сьогодні, 13 квітня, інтернет-виданню «КІД»  власні джерела.

За його словами, група невідомих людей розбила скло й закидала димовими шашками будівлю міськвідділу. Але штурм вдалося відбити співробітникам міліції.

За інформацією джерела, зброю з відділу міліції вивезли заздалегідь. Натомість кореспондент «ОстроВа» інформував сьогодні, 13 квітня, що вночі озрброєні бойовики захопили прокурату, міський відділ міліції та міськраду в Єнакієвому й підняли над її будівлею прапори Росії й так званої «Донецької республіки».

За інформацією джерела «ОстроВа» у правоохоронних органах, будівлю прокуратури вже звільнено. Бойовики увійшли до неї в третій годині ночі й, переконавшись, що зброї там немає, самі покинули приміщення.

Натомість у сусідній Горлівці все спокійно – за словами кореспондента «ОстроВа» , очікуваний нічний штурм адміністративних будівель і силових відомств там не відбувся через те, що зайнята в інших містах області штурмова група не встигла під'їхати. Відтак місцеві жителі, підтягнувшись для проведення силових акцій, залишившись без підтримки «зелених чоловічків», не наважилися на самостійні дії, вжили спиртні напої і під ранок розійшлися.

Тим часом керівник Центру військово-політичних досліджень та «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 13 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що на територію України закинуті окремі підрозділи головного розвідувального управління генштабу збройних сил Росії, інфільтровані через держкордон через «коридори», організовані за підтримки українських екстремістських сил. Їх завдання – безпосередня допомога екстремістам при захопленні об'єктів в невеликих населених пунктах («зелені чоловічки»). Серед тих, хто захопив міськвідділ МВС в м. Слов'янську ідентифіковані військовослужбовці спецназу ГРУ Генштабу збройних сил Росії.

Як інформував «Щоденний Львів», за повідомленнями ЗМІ, вчора адмінбудівлі на Донеччині захоплювали російські диверсанти, зокрема, в Краматорську – не місцеві, а приїжджі на автобусах, які обстрілювали українців із російських автоматів, а тим часом війська Росії зайняли бойові позиції на кордонах України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів