На Донеччині українців обстрілюють з російських автоматів, – МВС (відео)

21:32 12 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

Про це повідомив у суботу ввечері керівник міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.


Відео: Sape Pei

Виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні, 12 квітня, ввечері на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

Краматорськ (Донецька обл.). Йде напад. Невідомі обстріляли райвідділ (МВС. – Ред.). Міліція відповідає. Йде перестрілка.

Красний Лиман (Донецька обл.). Напад бойовиків – з короткоствольними автоматами російського виробництва АК 100 – відбитий силами міліції та міськими дружинниками. АК100 з підствольними гранатометами знаходиться тільки на озброєнні військ РФ .

Слов'янськ. Знищені вишки мобільного зв'язку, блоковані райвідділ міліції та СБУ.

Влада України розглядає факти сьогоднішнього дня як прояв зовнішньої агресії з боку РФ. Терміново скликане РНБО України. Угруповання сил МВС і МО України виконують оперативний план реагування.

Усім – припиняйте стогнати і криком атакувати тих, хто і так під атакою. Робіть те, що можете на Донеччині – працюйте з людьми. Ми свою справу зробимо. Робіть ви своє!».

Натомість інтернет-видання «Остров» повідомляє в суботу: «У Краматорську терористи захопили міськвідділ міліції після перестрілки з міліціонерами, які оборонялися»; «Кілька пострілів в повітря – менти вийшли з піднятими руками»; «За достовірною інформацією, там була реальна перестрілка. І не тільки в повітря», - так описують журналісти подію».

Як інформував «Щоденний Львів», за повідомленнями ЗМІ, сьогодні російські диверсанти захоплюють на Донеччині адміністративні будівлі, а тим часом війська Росії зайняли бойові позиції на кордонах України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів