Російська армія стягує військову техніку до кордону України, звідки бойовики забирають її на Донбас (фотофакт)

23:48 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/ukr_lugansk

Про це очевидці повідомляють у вівторок у соціальних інтернет-мережах.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «Російські військові залишають техніку терористам біля кордону з Україною, – очевидці»:

«Очевидці повідомляють, що російські військові залишають просто неба біля кордону з Україною важку техніку, що її потім спокійно забирають терористи на Донбас». Відповідну інформацію оприлюднили очевидці у товаристві «Український Луганськ» у «ВКонтакті», передає Еспресо.TV.

«Вчора вночі приїхав на Кубань, до родичів. їхав на авто по трасі «Дон» - 4. Після повороту на Луганськ, стали помічати військову техніку напівпричіп військовий КАМАЗ без номерів, на причепі протитанкова гармата, навколо нікого, ані екіпажу, ані солдат, враження, що гармати кинуті. Одна стояла уздовж поля біля дороги, другий КАМАЗ з гарматою просто на трасі. До кордону з Україною в тому місці пару кілометрів. 

Тобто іншими словами, за умови відкритого кордону, росіяни кидають у безпосередній близькості до Луганської обл. озброєння, а тери під'їжджають і забирають», – пише користувач Михайло Кіросіров.

«У мене друган поїхав в Анапу до сина і розповідав мені по телефону теж саме. Каже, їдеш по трасі і стоять кинуті танки, БТРи... при цьому мають вони вид напівсписаної техніки... навколо ні душі на кілька десятків кілометрів. Тільки мудакам в такій ситуації буде не ясно, звідки танки і БТРи з'являються в Україні. 

Так. І юридично не підкопаєшся. Росія нічого не постачає, це «лугандонці» самі «крадуть» в РФ техніку», – пише користувач Максим Десятов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів