РФ депортованих українських дітей обробляє ідеологічно

15:49 2 серпня 2023 р.

Фото до новини

У тимчасово захоплених містах України росіяни організовують семінари та «молодіжні форуми» за підтримки «росмолодьожі» — окупаційної структури, яка займається децентралізацією «молодіжних рухів»

Росіяни на тимчасово окупованих ними територіях України поставили план перед гауляйтерами щодо вивезення понад 10 тисяч місцевих дітей на «відпочинок».

Про це  повідомили у Центрі національного спротиву України, пише Dailylviv.com.

Як читаємо, дітей вивозять у табори у Дагестані, Чувашії та Краснодарському краї. Зазначається, що проєктом курує партія міжнародного злочинця владіміра путіна «Єдіная Расія». В таборах дітей піддають ідеологічній обробці через пропагандистські концерти й «освітні заходи».

Повідомляється, що при цьому нерідко діти стають жертвами злочинів. Зокрема в дитячому таборі в Анапі чотири дитини з тимчасово окупованих територій на Донеччині стали жертвами педофіла, який скористався їхнім безправним статусом на віддаленій від дому території.

Центр національного спротиву також інформує про те, що російські загарбники створили «студентські трудові загони», які існують переважно в пропагандистських відео та сформовані з росіян. Загони «працюють» у зруйнованих самими окупантами українськими містами — Лисичанську, Маріуполі та Сєвєродонецьку.

Також росіяни проводять у захоплених містах семінари та «молодіжні форуми» за підтримки «росмолодьожі» — окупаційної структури, що займається децентралізацією «молодіжних рухів», більшість яких мімікрують під волонтерські.

РФ депортованих українських дітей обробляє ідеологічно

Росіяни масово вивозять підлітків з Луганської області в Чечню

240 дітей вилучили в українських біженців у країнах ЄС - Офіс омбудсмена

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів