Республіканці все активніше наполягають на припиненні допомоги Україні

10:58 17 липня 2024 р.

Фото до новини

Близький до Дональда Трампа бізнесмен Девід Сакс звинуватив у війні Байдена, а не Путіна, і попередив, що його політика призведе до Третьої світової війни.

Про це повідомляє Польське радіо, пише DailyLviv.com.

Учасники виборчого з'їзду Республіканської партії у Мілуокі зосереджені переважно на критиці уряду президента Джо Байдена, зокрема, його економічної політики. Хоча тема України також фігурує в розмовах і виступах учасників. Серед учасників заходу переважає небажання продовжувати «фінансування війни».

Читайте також: Радники експрезидента США Трампа надали йому план щодо завершення війни РФ проти України

Делегати та гості виборчого з’їзду в Мілуокі — це переважно електорат Дональда Трампа. Спілкуючись із ними, немає жодної думки про те, що США мають й надалі підтримувати Україну.

«Ми повинні зосередитися на Америці та переконатися, що ми сильні. Ми не можемо допомогти всьому світу. Мої податки повинні залишатися в моїй країні», — сказали вони.

Чимало співрозмовників Польського радіо повторювали поширені в Інтернеті теорії про те, що Захід надсилає в Україну гроші, які крадуть і проїдають місцеві еліти.

Читайте також: Син вихідців з заходу України, який став мером Нью-Йорка, дав оцінку Трампу

«За наші гроші українці їздять на екстравагантний відпочинок. Вони гуляють, а їхній президент купує нові машини? А це гроші з моїх податків», — можна було почути від учасників з’їзду.

Деякі співрозмовники республіканців звинуватили США в провокації Путіна: «Ми використали Україну, щоб загнати Росію у кут. Це небезпечна гра».

Слова про провокацію з боку США прозвучали навіть з офіційної трибуни з'їзду. Близький до Дональда Трампа бізнесмен Девід Сакс звинуватив у війні Байдена, а не Путіна, і попередив, що його політика призведе до Третьої світової війни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів