Рашисти поранили зранку двох українських силовиків – в аеропорту Донецька й на 31-му блокпосту (відео)

14:40 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олег Куцький/УНІАН

Керівник прес-центра АТО Владислав Селезньов повідомив у понеділок, що наші військові зайняли другий поверх одного з терміналів головного летовища Донеччини.


Відео: «Еспресо.TV».

За ранок понеділка бойовики обстріляли позиції сил АТО 8 разів, та один раз намагалися штурмувати блокпост біля Озерянівки під Горлівкою.

Про це повідомив сьогодні, 3 листопада, керівник прес-центра АТО Владислав Селезньов. За його словами, сили АТО відбули атаку та захопили одного з бойовиків в полон.

«Втрат під час спроби штурму немає», – зазначив Селезньов «В Донецькому аеропорту о 10:15 понеділка бойовики обстріляли позиції сил АТО з АГС. Був поранений один боєць», – також повідомив він.

Водночас Селезньов уточнив, що напередодні, сили АТО зайняли другий поверх одного з терміналів. До цього, бойовики займали підвал та другий поверх, а сили АТО була на першому поверсі. Тепер сили АТО перебувають і на першому, і на другому поверхах.

Також Селезньов повідомив, що в Луганській області під час атаки на блокпост в понеділок було поранено бійця. «Бойовики обстріляли 37-й блокпост, який не дозволяє бойовикам оточити 31-й. Було поранено бійця», – розповів Селезньов інтернет-виданню «Українська правда».

Своєю чергою, речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 3 листопада, що в районі селища Фрунзе Слов’янсербського району Луганщини терористи обстріляли з установок «Град», гранатометів та стрілецької зброї блокпост № 31. Наша артилерія завдала удару у відповідь по вогневих точках супротивника.

Ситуація залишається непростою, але у бійців є все для виконання завдань. Блокпост суттєво підсилено.

«Потрібно зазначити, що 31 блокпост, не звичайний. Це складна інженерна споруда. Він підсилений живою силою та технікою. Цей район зараз перебуває під особливою увагою», – додав речник РНБО. Він також відзначив, що терористи почали обстріл блокпосту, не дочекавшись відповіді на свої вимоги. 

Його повідомлення передав у понеділок телеканал «Еспресо.TV». Як інформував «Щоденний Львів», у прес-центрі АТО повідомляли в понеділок: «О 7.30 терористи висунули черговий ультиматум особовому складу, який несе службу на 31-му блокпосту з вимогою залишити об’єкт, після чого здійснили п’ять мінометних пострілів по блокпосту. У відповідь наші артилерійські підрозділи виконали вогневу задачу по вогневим точкам бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів