На ультиматум терористів силовикам з 31-го блокпосту відповіли українські артилеристи (відео)

11:10 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «О 7.30 терористи висунули черговий ультиматум особовому складу, який несе службу на 31-му блокпосту з вимогою залишити об’єкт, після чого здійснили п’ять мінометних пострілів по блокпосту. У відповідь наші артилерійські підрозділи виконали вогневу задачу по вогневим точкам бойовиків».


Відео: ТСН

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Сьогодні о 7.10 бойовики здійснили спробу штурму блокпосту сил АТО, що розташований неподалік населеного пункту Озиряновка. На двох джипах, за підтримки танку, що вів вогонь зі сторони Горловки, намагались захопити наш підрозділ. Влучним вогнем у відповідь знищено один автомобіль, вбито чотирьох бойовиків, одного терориста затримано. Інші нападники відступили».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook», де невдовзі також розповіли:

«Зранку зафіксовано три обстріли позицій сил АТО. Бойовики вели вогонь по нашим підрозділам, що дислокуються в районі населених пунктів Кримське та Гранітне. 

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення. Його направлено до медичного закладу.

О 7.30 терористи висунули черговий ультиматум особовому складу, який несе службу на 31-му блокпосту, з вимогою залишити об’єкт, після чого здійснили п’ять мінометних пострілів по блокпосту. У відповідь наші артилерійські підрозділи виконали вогневу задачу по вогневим точкам бойовиків. 

Сили АТО готові до будь-якого розвитку ситуації. Ми виконуємо свої завдання у відповідності з планом антитерористичної операції, на будь-які дії бойовиків, спрямованих на дестабілізацію ситуації на сході України, буде дана адекватна відповідь».

Як інформував «Щоденний Львів», головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив у суботу: «Свіжий підрозділ посилив також оборону 31-го блокпосту. Концентрація українських військ в даний час робить неможливим оточення чи знищення 31-го блок-поста. Зв'язок з блок-постом підтримується, здійснюється постачання». натомість громадський активіст Олександр Мочанов розповів у понеділок: «О 7:30 місцевий таксист під білим прапором привіз на 31 блок-пост ультиматум про здачу зброї і БП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів