Путін запланував нову хвилю дестабілізації у восьми областях України на вересень-жовтень, – РНБО (відео)

13:23 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tumblr_n4k1aiUGV91qdjbb7o2_r1_500

Як повідомив у п’ятницю секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій, за даними розвідки, це Луганська, Донецька, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Херсонська, Миколаївська і Одеська.


Відео: «Телеканал новин «24»

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Росія планує нову хвилю дестабілізації у восьми областях України на вересень-жовтень, – Парубій»:

«Росія продовжуватиме підтримувати терористів та розхитуватиме надалі ситуації на Сході, а восени Росія планує влаштувати нову хвилю дестабілізації у восьми областях України Про це повідомив під час брифінгу секретар РНБО Андрій Парубій, передає «Еспресо.TV».

«Росія активно використовує факти для дискредитації сил АТО. Наголошую, українська армія жодного разу не здійснювала обстріли у напрямку  житлових масивів, де є мирні жителі. Знищення об’єктів інфраструктури набули системного і агресивного  забарвлені і їх  завдання – максимально загострити протистояння, а ціль Росії – максимально добитися боїв», – сказав Парубій. Він також відзначив, що заклики російського президента Путіна до перемир’я нічого не означають, оскільки Росія продовжує підтримувати терористів.  

«Слова Путіна на про мирний план – це не більше ніж лукавство. Росія продовжує надавати підтримку терористам і намагається затягнути протистояння. За нашими розвідданими, ціль Путіна – надалі розбалансовувати ситуацію в південно-східних регіонах. Навіть дано завдання стратегічним інститутам Росії вивчати можливість створення Новоросії», – сказав Парубій.

За його словами, розвідка надає відомості, що на вересень-жовтень планується нова хвиля дестабілізації  у 8 південних і східних областях України. «Це Луганська, Донецька,  Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Херсонська, Миколаївська  і Одеська області», – сказав Парубій.

За його словами, протягом літа Путін буде намагатися законсервувати ситуацію в Україні, зважаючи на неактивний політичний сезон, щоб восени зробити нову хвилю дестабілізації. «Путіну потрібен не Крим, його ціль – вся Україна, і він, я переконаний, буде проводити  політику, щоб показати світу, що Україна буде під його контролем або стане дестабілізуючим регіоном», – наголосив Парубій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів