Путін втратив контроль над інформаційним простором Росії, - ISW

13:12 12 березня 2023 р.

Фото до новини

Речниця міністерства закордонних справ РФ, підтвердила те, що у внутрішньому колі Кремля точиться боротьба і що Кремль поки що не контролює централізовано інформаційний простір РФ.

Про це йдеться в останньому зведенні ISW, пише Dailylviv.com.

В Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що президент РФ Путін втратив контроль над інформаційним простором Росії. А між ключовими членами найближчого оточення російського лідера відбувається внутрішнє протистояння.

Марія Захарова, речниця міністерства закордонних справ РФ, підтвердила той факт, що у внутрішньому колі Кремля точиться боротьба і що Кремль поки що не контролює централізовано інформаційний простір РФ. А також те, що президент Путін, напевно, не може вплинути на це.

Захарова також заявила, що Кремль не може повторити сталінський прийом створення сучасного аналога радянського Інформбюро для централізованого контролю за внутрішнім інформаційним простором Росії через боротьбу між кремлівськими "елітами".

На думку експертів, Путін фактично втратив контроль над державною машиною пропаганди, поступившись різним "незалежним фігурам".

В Україні не воюють діти з сімей російських еліт: гинуть переважно казахи і татари

Ватикан не має мирного плану для зупинення агресії Росії в Україні

Бомбардувальник-ракетоносець США пролетів вздовж кордону Росії у супроводі винищувачів Польщі

Лукашенко запроваджує у Білорусі смертну кару для чиновників і військовиків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів