Путін хоче знати відповідь США на ядерний удар по Україні

09:59 30 вересня 2022 р.

Фото до новини

Російський диктатор у вузькому колі висловив впевненість, що США і країни, що є їхніми союзниками, будуть змушені змиритися з «новою реальністю».

Інсайдерський ТК Генерал СВР повідомив сьогодні про вчорашню військову нараду, на якій президент РФ Владімір Путін обговорював можливість застосування тактичної ядерної зброї в Україн, пише Dailylviv.com.

"Обговорюючи перспективи військових дій на вчорашній нараді, Путін сказав, що основним варіантом він розглядає необхідність після зміцнення оборони за рахунок мобілізованих по всій лінії фронту переходити до «визволення» нових територій, що увійшли до складу Росії, одночасно посилюючи тиск у Харківському і Миколаївському напрямах", - поінформував Генерал СВР.

"Президент також обговорив інші варіанти, які він тримає в запасі. Так, за одним зі сценаріїв, після оголошення про входження до складу Росії чотирьох нових областей, вимагати в ультимативній формі у Києва вивести війська з «нових територій Росії» і, за відмови з боку України зробити це, застосувати тактичну ядерну зброю з варіантами цілей. У процесі обговорення кілька людей висловилися за основний варіант, викладений президентом, який не передбачає на початку ультиматумів і застосування ядерної зброї. На це Путін досить жорстко відреагував, висловивши впевненість, що треба змиритися з думкою про те, що для досягнення поставленої мети застосування ядерної зброї в цій війні, швидше за все, буде неминучим. Путін впевнений, що військової відповіді не буде, а США і країни-союзники нададуть перевагу санкціям, які «болючим чином» позначаться на економіці, але будуть змушені змиритися з «новою реальністю». Після цього президент не захотів вислуховувати заперечення і закрив нараду", - написав Генерал СВР.

"Я не думаю, що він блефує", - так ще раніше Володимир Зеленський прокоментував в інтерв'ю CBS погрози Путіна щодо застосування ядерної зброї по території України.

"Він хоче налякати ввесь світ. Це перші кроки його ядерного шантажу. Я не думаю, що він блефує. Я думаю, що світ стримує його і стримує цю загрозу. Нам потрібно продовжувати чинити на нього тиск і не дозволяти йому продовжувати", - заявив президент України Володимир Зеленський.

США попередили путіна про катастрофічні наслідки для росії

США ударять по Чорноморському флоту рф і базах у Криму, якщо Путін застосує ядерну зброю в Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів