Путін і під час «перемир'я» продовжує перекидати російські війська на Донбас

13:23 7 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Про це повідомили в неділю Інформаційно-аналітичний центр РНБО й координатор Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

У «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру РНБО зокрема сказано сьогодні, 7 вересня, таке:

 «У Луганській області на північний схід від селища Сєвєрний зафіксовано колони бронетехніки та військових вантажівок, у тому числі числі – російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси Стріла-10 та новітні російські зенітно-ракетні комплекси типу «Вітязь». Колона пройшла на південь області.

Російська сторона продовжує концентрацію своїх збройних сил на півночі тимчасово окупованого Криму та здійснює ротацію особового складу і техніки. Фіксується активність російських військ на Таганрозько-Маріупольському напрямку.

Росіяни здійснюють інженерне облаштування транспортних коридорів з території РФ в Україну. Протягом доби порушень повітряного простору України не зафіксовано, так само як і обстрілів з території РФ».

Про це повідомляється в неділю на сайті Інформаційно-аналітичного центру РНБО. Натомість координатор Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 7 вересня:

«Із 22.40 суботи до 4.30 неділі через Суходольськ з території України у Росію проїхало 12 вантажівок. З території Росії за ніч зайшли дві колони. У першій – два БТРи , шість вантажівок.

У другій – з 2.05 до 3.30 – ще 8 вантажівок. Йде перегрупування сил і техніки військових частин регулярної російської армії».

Про це активіст повідомив у неділю телеканалу «Еспресо TV».

Як інформував «Щоденний Львів», у Луганській області помічені в суботу великі колони бронетехніки й військових вантажівок, у тому числі числі – російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси «Стріла-1»0 та мобільні пускові установки «SAM».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів