Путін вперто продовжує перекидати до Луганська військову техніку (відео)

00:00 7 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з youtube.com/channel/UCAZg55_KAkaKdJxqDd4JksA

У Луганській області помічені в суботу великі колони бронетехніки й військових вантажівок, у тому числі числі – російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси «Стріла-1»0 та мобільні пускові установки «SAM».


Відео: Action Tube (WAR: UKRAINE-RUSSIA)

У Луганській області помічені великі колони бронетехніки та військових вантажівок, у тому числі числі – російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси «Стріла-10 та мобільні пускові установки «SAM». Так, відео, завантажене 6 вересня, містить набір координат, які зазначені у нижній лівій частині кадру», – пише «Іnterpretermag»

Зазначені координати вказують, що техніка розташована на шляху просто на північний схід від ела Північний на кордоні з Росією. Звідси транспортні засоби попрямували на південь області, зазначає видання.

У відео можна побачити 2 танки T-72BM, 1 БТР-80, 3 Стріли-10, 11 бронетранспортерів і 10 вантажівок, 9 з яких буксирують артилерійські снаряди. «Танки Т-72BM не експортується за межі Росії, тому майже напевно вони відносяться до російської армії», – зазначає видання, повідомлення якого передав наприкінці суботи телеканал «Espreso.tv».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів