Прикордонники з Сумів відтренували стандарти НАТО біля Львова

12:52 1 травня 2021 р.

Фото до новини

ДПСУ та ЗСУ завершили спільні навчання за натівськими стандартами у рамках JMTG-U.

З 15 березня до 30 квітня підрозділи комендатури швидкого реагування Сумського прикордонного загону та 24 ОМБр ОК «ЗАХІД» СВ ЗСУ У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ пройшли курс підготовки в рамках навчань JMTG-U (Joint Multinational Training Group-Ukraine, Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки-Україна).

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пише Dailylviv

За ці два місяці прикордонники навчилися відпрацьовувати питання управління діями підрозділів під час участі в оборонних діях з проведенням контрнаступів на напрямках вторгнення противника та виконання завдань в ході стабілізаційних дій в районі відповідальності.

Наразі 18 військовослужбовців отримали сертифікати щодо підготовки за стандартами НАТО (курс MDMP), у тому числі 6 офіцерів-викладачів Національній академії Держприкордонслужби. 12 слухачів факультету підготовки керівних кадрів ознайомилися з особливостями застосування прикордонної комендатури швидкого реагування під час виконання завдань з підрозділами Збройних сил України.

Із завершенням навчань організації та підсумковому рівню підготовки підрозділу керівництво Міжнародного центру миротворчості та безпеки надало оцінку «готовий».

Росія не змінює своїх ворожих дій щодо інших держав

Командир бригади тероборони з Тернопільщини став обласним військовим комісаром Львівщини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів