Командир бригади тероборони з Тернопільщини став обласним військовим комісаром Львівщини

15:07 26 квітня 2021 р.

Фото до новини

Підполковника Івана Марченка у Львові представив генерал-майор Сергій Шаптала.

Командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Сергій  Шаптала представив нового обласного військового комісара Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ЛОТЦК та СП) - підполковника Івана Марченка. До сьогодні підполковник Іван Марченко  проходив службу на посаді командира бригади територіальної оборони Тернопільщини.

Про це повідомила пресслужба Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ЛОТЦК та СП), пише Dailylviv.

Нагадаємо, що за інформацією т.в.о. Львівського обласного військового комісара полковник Бориса Андреєва, станом на 23 квітня до лав Збройних Сил України та інших військових формувань зі Львівщини було відправлено 295 призовників , що становить 45,1% планового завдання. 

До цього військовим комісаром області був 42-річний полковник Дмитро Бобров, що замінив Олександра Тіщенка, уродженця смт Красне Буського району Львівської області, нині депутата Львівської обласної ради. Тіщенко подав у відставку у грудні 2020 року.

Військову освіту Бобров здобував у Одеському інституті Сухопутних військ. Служив на різних офіцерських посадах у підрозділах логістики. Досвід служби в системі військових комісаріатів – майже 8 років. В одеському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки він опікувався питаннями територіальної оборони.

Четверта частина призовників зі Львівщини вже вирушила до війська

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів