Прийшов п’яним на роботу: Зеленський звільнив чиновника на Прикарпатті

15:32 31 серпня 2023 р.

Фото до новини

Президент України Володимир Зеленський звільнив із посади голову Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександра Ярощука.

Причиною цьому стала поява урядовця на роботі у нетверезому стані.

Відповідне розпорядження з’явилось на офіційному сайті президента. Воно було опубліковано у четвер, 31 серпня, пише Dailylviv.com.

"Звільнити Ярощука Олександра Анатолійовича з посади голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Івано-Франківської області відповідно до пункту 7 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України", – йдеться у документі.

Варто додати, що у Кодексі законів про працю сьомим пунктом зазначено появу на робочому місці у стані алкогольного, наркотичного чи токсичного сп’яніння. У зв’язку з цією причиною із працівником можна розірвати трудовий договір.

Зазначимо, що 11 серпня Кабінет міністрів України провів засідання, під час якого було ухвалено низку кадрових рішень. У тому числі було вирішено звільнити голову Івано-Франківської РДА Ярощука Олександра. Однак на той момент причин його звільнення не розголошували.

Ярощук обіймав свою посаду з березня 2021 року. До цього він очолював приватне підприємство "Ярко-ІФ". Також 2014 року колишній голова РДА балотувався на вибори Верховної Ради від політичної партії "Народний фронт", але тоді він не пройшов.

Заступника мера Бібрки засудили за кермування напідпитку

Їхав по всіх смугах: у Львові п'яний експрокурор вдарив чуже авто і заховався у квартирі (відео)

ЄС виключила з партії двох депутатів зі Львівщини, але не повідомила про долю їхніх депутатських мандатів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів