Проросійську ОПЗЖ покинули четверо нардепів: бояться за своє майно

16:40 15 березня 2022 р.

Фото до новини

15 березня зі складу фракції «Опозиційна платформа – За життя» вийшло чотири депутати: Ігор Абрамович, Тетяна Плачкова, Вадим Столар та Олександр Фельдман.

Це Радіо Свобода підтвердили у самій ОПЗЖ, пише Dailylviv.com

У самій фракції на вихід своїх колег відреагували так:

«Це – відповідь депутатів-втікачів на те, що політрада під головуванням Бойка на період воєнного часу підпорядкувала керівництво фракції та партії під тих, хто залишився в Україні», – так у коментарі Радіо Свобода відреагував на вихід колег із фракції член ОПЗЖ Нестор Шуфрич, додавши, що має на увазі насамперед Вадима Столара та Ігоря Абрамовича.

Щодо Олександра Фельдмана, то, за словами, Шуфрича, він вийшов із фракції з інших – особистих – міркувань і перебуває в Україні.

15 березня Верховна Рада також позбавила колишнього члена фракції «Опозиційна платформа – За життя» Іллю Киву. Як стверджують у ОПЗЖ, Кива подав заяву про складення мандату за власним бажанням.

У Верховній Раді України готують закон про заборону політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ). Про це у Facebook повідомив нардеп від "Слуги народу" Дмитро Костюк. "Готую законопроект про заборону партії ОПЗЖ як організації колаборантів", - написав Костюк.

Експерти вважають, що наступним логічним кроком було би позбавлення колаборантів-нардепів від ОПЗЖ майна на користь потреб Збройних Сил України. 

Путін дав 5 мільярдів доларів на п'яту колону в Україні: кому

Співробітники Держприкордонслужби, ймовірно, сприяли нардепам у незаконному перетині кордону, - ЗМІ

20 народних депутатів утекли за кордон

Верховна Рада продовжила воєнний стан в Україні

В Україні тимчасово запровадили безвізовий режим. Не для всіх

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів