Президент звільнив голову Львівської ОДА

17:22 24 грудня 2019 р.

Фото до новини

Сьогодні, 24 грудня, Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади голову Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського. Про це він повідомив на засіданні Ради розвитку громад та територій.

Звільнено також голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка.

Президент мотивував кадрові рішення тим, що не побачив жодних результатів роботи голів ОДА.

Наразі Указу про звільнення голови ЛОДА Маркіяна Мальського немає на сайті Президента.

«Коли ми вас обирали [голів ОДА], ми розуміли, що це складна ситуація, це виклик. Я розумію, що хтось з вас працював чотири місяці, хтось три, а хтось тільки увійшов в роботу. Але ми говорили про те, що будемо дивитися на вас... Ми розуміємо, що ніхто із вас не бере хабарів – це дуже важливий момент. А ще крім цього треба якісь конкретні результати. Ми говорили про те, що в кінці цього року будемо оцінювати роботу кожного. Я хочу подякувати двом головам облдержадміністрацій, я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони якісь люди недосвідчені чи не чисті на руку, а через те, що у цих областях ми не побачили жодного результату», – заявив Володимир Зеленський.

Маркіян Мальський був на засіданні Ради регіонів. Після оголошення про звільнення Маркіян Мальський написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що повертається до адвокатської практики, наукової та дипломатичної діяльності.

На посаді голови ЛОДА Маркіян Мальський працював менше, ніж півроку. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів