Прес-центр АТО спростовує заяви про блокування бойовиками десантників зі Львова аеропорту Луганська

12:49 14 липня 2014 р.

десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова в аеропорту Луганська

десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова в аеропорту Луганська
Фото: vgolos.com.ua

Про це повідомляє в понеділок його керівник Владислав Селезньов.

Агенція «Інтерфакс-Україна» інформує сьогодні, 14 липня, в повідомленні «Прес-центр АТО спростовує заяви про блокування бойовиками аеропорту в Луганську»:

«Аеропорт Луганська розблокований, і заяви представників незаконних збройних формувань про збереження контролю над ним не відповідають дійсності», – заявив керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

«Усі ці місяці аеропорт Луганська перебував під контролем військових. А вчора його було розблоковано», – сказав В.Селезньов агенції «Інтерфакс-Україна» в понеділок. За його словами, інформація про начебто неуспішні дії українських військових не відповідає дійсності. В.Селезньов пояснив ці заяви тривалою інформаційною війною з боку НЗФ, які вкидають цю інформацію з метою дискредитації сил антитерористичної операції та розхитування ситуації.

Раніше прес-служба самопроголошеної «Луганської народної республіки» поширила повідомлення, що аеропорт «Луганськ» перебуває під контролем незаконних збройних формувань, що блокують у ньому підрозділ української армії. «Наш аеропорт так і залишається нашим, минулої ночі його не взяли», – заявили в прес-службі.

Як повідомлялося, в ніч на понеділок українські військові з боями дійшли до луганського аеропорту та звільнили його від бойовиків. Згодом бойовики завдали удару з установки «Град» по позиціях сил АТО в розблокованому луганському аеропорту, але втрат серед військовослужбовців удалося уникнути».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів