«Прем’єр Криму» кличе Росію на Південь і Схід України (відео)

15:59 19 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Самопроголошений «керівник уряду» півострова Аксьонов запевнив у середу, що ці регіони теж «потребують допомоги» Кремля.


Відео: 5 канал

Проявом справжнього патріотизму анексію Криму назвав сьогодні, 19 березня, самопроголошений прем’єр-міністр Кримського півострова Сергій Аксьонов. Таке він заявив у Москві, де зараз перебуває. Головний кримський сепаратист додав: південно-східні регіони України теж потребують допомоги та підтримки Росії.

Повідомляючи про це телевізійний «5 канал» цитує заяву Аксьонова мовою оригіналу: «Патриотический подьем, который есть у нас в Крыму и в России, объединил нас всех, в не зависимости от политических убеждений и партий, должен и дальше распространится на восток и юг Украины. Где на нас смотрят с надеждой, где от нас ждут помощи».

А оскільки «самостійним політиком» Аксьонова здатні вважати хіба що гіпернаївні люди, то аж ніяк не виключено, що насправді він озвучив марення Путіна.

Як повідомляв «Щоденний Львів», Путін висунув Україні нові територіальні претензії та заявив, що українців не існує, а представник РФ у Раді Європи стверджує, що «Росія «поверне» собі всі республіки СРСР, Аляску, Фінляндію, Польщу», відтак науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко прогнозує в середу, що на захопленні півострова Кремль не зупиниться

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів